Mic – Made in Cadore prilliraamid

Optikalaborisse jõudsid uued prilliraamid Itaaliast!

Cadore piirkond Venetos Itaalias on kõrgete mäetippude ja sügavate orgude maa, mis on kui loodud sadade legendide ja tuhandete unistuste tärkamiseks. Lisaks on see ka Itaalia prillidisaini sünnipaik, kus esimene prillitehas asutati juba peaaegu 150 aastat tagasi. See piirkond sai koduks väga paljudele optikavaldkonna tootjatele, kes on tuntud oma disaini ja kõrgetasemelise käsitöö poolest.

 

 

Disainer Tiziano Tabacchi, kel oli seljataga pikk karjäär maailma kõige suuremate prillibrändide teenistuses, otsustas mõni aeg tagasi pöörduda tagasi juurte juurde – oma kodukohta Cadoresse ja selle prillivalmistamise ajaloo juurde. Dolomiitide kahvatud lumised tipud, metsades looklevad niiskelt lõhnavad metsarajad, puude krobeline koor ning kaljusid roosaks võõpav päikesetõus andis talle inspiratsiooni MIC Made in Cadore prillibrändi loomiseks. Dolomiitide mäestikku näeme sümbolina ka MIC prilliraamide sangal väikese metalse mäestikuna.

 

Tags: