Optometristi vastuvõtt ja tehasepood

Optikalabor avas aprilli lõpus Tartus oma optikasalongi koos optometristi vastuvõtugaOptometristi vastuvõtt TartusMäärame ja sobitame kontaktläätsi (sh multifokaalseid läätsi), kontrollime nägemist  ning aitame valida sobivad prilliraamid. Meie optometrist töötab Huvitzi silmadiagnostikaseadmetega, mis on ühed moodsamad, täpsemad ja kasutajasõbralikumad seadmed, mida Eestis ja mujal maailmas kasutatakse.

Optikalaboris on lai valik prilliraame eelkõige Itaalia ja Prantsusmaa firmadelt (Polar, Rye&Lye, Yves Cogan, Incredible, X-ide), aga ka USAst ja mujalt.  Kuna me toome prilliraame ise maale, siis ei ole meie hindades sees mitme vahendajafirma teenustasusid ja oma “tehasepoes” saame pakkuda väga mõistlikke hindu.

Millal sa viimati oma nägemist kontrollisid?

Alla 40-aastased, kel nägemisega probleeme ei ole, peaksid Optometristi vastuvõtt Tartusseda tegema iga 2-3 aasta järel. Kui kasutad prille või läätsi, siis oleks mõistlik optometristi külastada iga 1-2 aasta järel. Üle 40-aastased võiks oma nägemist kontrollida juba korra aastas.

Optikalabor Aparaaditehase kvartalis ootab sind! Helista meile, pane aeg kirja ja näeme!

 

Avatud: 9-17
Kastani 48H (end. Filosoofi 13), 50108 Tartu
E-kiri: info@optikalabor.ee
Tel: 733 0125