Spine – “selgrooga” raamid.

Optikalaborisse jõudsid esimesed prilliraamid firmalt Spine.

Inspireeritud inimese selgroolülide omavahelisest sujuvastSpine prilliraamid tehnoloogia liikumisest, selgroo painduvusest ja vastupidavusest on Spine’i puhul lahendatud igivana prillihingede probleem, kus liikuma hakanud kruvide tõttu lõdvenes prillide “haare” ja prillid ei püsinud õigel kohal. Eriti tülikas on sagedase prilliraami hingede väändumise tõttu olukord neil, kes peavad kandma progresseeruvate klaasidega raame, kus prillide õige koht ninal on terava nägemise seisukohalt ülitähtis.

Spine’i raamidel puuduvad prillihingedes kruvid. Eriline disain võimaldab hingedel liikuda igas suunas, mistõttu suudavad need raamid absorbeerida lööke ja nii väheneb purunemise oht. Spine’i raamid sobivad nii laiema kui kitsama näoga inimestele ja püsivad tänu sangade ja hingede konstruktsioonile väga hästi ninal. Prillisangad “sulguvad” pea ümber sujuvalt ja pehmelt, ilma jõnksudeta.

Valik Spine’i prilliraame.

Tags: